Категории продукти

Крафт нещица

Въпроси и отговори

     

      I.            Как са опаковани картичките B WOW?

 

         Желаната от Вас картичка ще получите в луксозна дизайнерска кутийка, която е включена в цената.

 

дизайнерска кутийка за ръчно изработени картички

 

      II.      Как да поръчам даден продукт от онлайн магазина “b-wow”?

1.      Стъпка - добавете желания продукт във виртуалната пазарска количка като натиснете бутон „Добави в количката”.  

2.      Стъпка - влезте в „Мини количка” като натиснете бутона „Виж &купи”. Така  се зарежда страница „Вижте количката”, където виждате избраните от вас продукти. За да купите желаните продукти натиснете бутон „Поръчка”.

3.      Стъпка - имате три опции :

a.      Ако вече сте регистрирани да влезете със своите потребителско име и парола през „Вход за регистрирани потребители

b.      Ако не сте регистрирани, да го направите като попълните данните си в „Регистрирайте се за поръчка

c.       Да направите поръчка като гост

         Регистрацията в онлайн магазина ви дава следните предимства - можете да разглеждате история на вашите поръчки, можете по-бързо и лесно да извършвате вашите поръчки.

4.      Стъпка - в „Адрес за плащане / доставка” попълвате съответните полета в „Адрес за контакт” и „Адрес за доставка” (ако адресът за доставка е същият като адреса за контакт, просто отбелязвате с отметката). С бутон „Следваща стъпка” преминавате към следващата стъпка.

5.       Стъпка - „Метод на плащане и доставка” . Тъй като сме предпочели методът на плащане да е наложен платеж, то опцията е отметната автоматично. За начинът на доставка трябва да отбележите един от двата варианта:

a.      Доставка  до личен/служебен адрес .

b.      Доставка до офис на Еконт Експрес.

С бутон „Следваща стъпка” преминавате към следващата стъпка.

6.      Стъпка - в „Ревю” сверете подадената информация (информация за платеца, информация за доставка, метод на доставка), виждате отново избраните от вас продукти и дължимата от вас сума при наложения платеж (калкулира се цена на продуктите + сума за доставка). За ваше улеснение сме фиксирали две суми за доставка в зависимост коя опция отбележите, като разликата за куриерската услуга се поема от нас. Отметката „съгласен съм с условията” означава, че приемате общите условия и правила на онлайн магазина. С „Финализирай поръчката” приключвате процедурата и получавате резюме на направената поръчка, същата информация получавате автоматично и на посочения от вас e-mail адрес.

 

Приятно пазаруване!

 

      III.            Как да направя рекламация на даден продукт ?

 

В случай на фабричен дефект, който е установен при получаването на продукта, клиентът го връща за сметка на www.b-wow.net и му се изпраща същия, а при липса на такъв - на клиента се възстановява заплатената сума не по-късно от 20 дни, считано от датата на рекламацията. За да направите рекламация, използвайте формуляра в сайта.