Категории продукти

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B0/622229624531271?ref=hl" data-width="450" data-layout="box_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

 
 

 

Скъпи приятели,

 

 

до 23.59ч. на 10-ти юни имате прекрасната възможност да се възползвате от отстъпки до 30% за над 500 продукта, които можете да разгледате подробно в категория "ПРОМО ПРОДУКТИ"!
 

Отстъпките не се комбинират с други ваучери и отстъпки, нито с безплатна доставка.

 

Приятни и спокойни дни!
 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Отново заредихме любимите дизайнерски колекции на Scrapmir и Fabrika Decoru, включително изкуствените кожи за подвързване на вашите проекти!

 

Пристигнаха и новите количества синтетични платове и ацетатни листове от Kora Projects!

 

Най-новите продукти от Tim Holtz и Ranger - нови цветове при дистрес и оксид мастилата, нови комплекти от мини-distress-archival мастила, нови блендващи тампони  сме заредили специално за Вас!

 

Най-новите дизайнерски колекции на Lemoncraft, Mintay Papers, Craft&You Design, Stamperia, 13@rts, Paper Heaven и Craft o'Clock са вече при нас!

 

Разнообразие от цветове и видове фоумиран за всички любители и творци на прекрасни ръчно изработени цветя и декорации!

 

За свежи, красиви и цветни декорации на проектите ви можем да предложим много разновидности и цветове на хартиени цветя!

 

При ваксите на Finnabair и Prima Marketing има нови красиви нови металически и матови цветове, а също и нови пасти, с които да обогатите и добавите красиви ефекти към проектите си!
 

За ръчно създаваните от вас албуми, тефтери и други проекти облечени с плат, предлагаме и голям избор от цветове, а вече и чипборд силуети! Също така разполагаме с няколко вида ацетатни листове с различни дизайни за разнообразяване на вашите декорации!

И отново получихме пособия и инструменти от EK Success, WRMK, с които значително да улеснявате и облекчавате работата си!

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

Важно: Вече няма да получавате касов бон за продадените артикули от нас. За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от  куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

          Ако Ви е необходимо издаването на фактура за покупката от нашия магазин, е достатъчно при самата поръчка да впишете всички необходими данни за издаването ѝ, или да ги добавите в полето "Специални указания" при приключване на поръчката.

          Можем да Ви издадем фактура за комбинирано плащане с ППП, при което следва при получаване на поръчката си да изискате от куриера разписката за ППП и да я прикрепите към фактурата.

         Можем да Ви издадем фактура за плащане по банков път, за което ще е необходимо предварително да преведете по банков път сумата за продуктите, които желаете да закупите, по издадена от нас фактура. След получаване на сумата по нашата сметка ще Ви бъде изпратена вашата поръчка.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!
  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

 

 

 

 

 

 

ръчно изработени картички