Категории продукти

<div class="fb-like" data-href="https://www.facebook.com/pages/%D0%9A%D1%80%D0%B0%D1%84%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%89%D0%B8%D1%86%D0%B0/622229624531271?ref=hl" data-width="450" data-layout="box_count" data-action="like" data-show-faces="true" data-share="true"></div>

 

 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 
ВАЖНО!
 
Спираме обработването и изпращането на поръчки в съботните дни.
 
Благодарим Ви за разбирането!
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
 

Скъпи приятели,

 
отново заредихме любимите дизайнерски колекции на Mintay Papers и Fabrika Decoru, включително изкуствените кожи за подвързване на вашите проекти!

 

Пристигнаха и новите количества синтетични платове и ацетатни листове от Kora Projects!

 

За ръчно създаваните от вас албуми, тефтери и други проекти облечени с плат, предлагаме и голям избор от цветове, а вече и чипборд силуети! Също така разполагаме с няколко вида ацетатни листове с различни дизайни за разнообразяване на вашите декорации!

И отново получихме пособия и инструменти от EK Success, WRMK, с които значително да улеснявате и облекчавате работата си!

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


 

Важно: Вече няма да получавате касов бон за продадените артикули от нас. За да получите документ за покупката, моля, изискайте разписка за пощенски паричен превод (ППП) от  куриера. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и договор за НП с ППП с лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. Не работим с лично предаване и заплащане в брой.

          Ако Ви е необходимо издаването на фактура за покупката от нашия магазин, е достатъчно при самата поръчка да впишете всички необходими данни за издаването ѝ, или да ги добавите в полето "Специални указания" при приключване на поръчката.

          Можем да Ви издадем фактура за комбинирано плащане с ППП, при което следва при получаване на поръчката си да изискате от куриера разписката за ППП и да я прикрепите към фактурата.

         Можем да Ви издадем фактура за плащане по банков път, за което ще е необходимо предварително да преведете по банков път сумата за продуктите, които желаете да закупите, по издадена от нас фактура. След получаване на сумата по нашата сметка ще Ви бъде изпратена вашата поръчка.

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 

Вдъхновението дебне отвсякъде, бъдете креативни!
  Продуктите и материалите ще намерите при нас!

 

 

 

 

 

 

ръчно изработени картички