Категории продукти

Крафт нещица

Очарователни дизайнерски КАРТИЧКИ ЗА СВЕТИ ВАЛЕНТИН

 

 

 

 

В деня на влюбените, Свети Валентин, хората правят различни жестове и подаръци към любимите си, за да изразят своята любов и привързаност. По обичай влюбените си разменят любовни стихове и пожелания за Свети Валентин, като още от средните векове става традиция тези послания да се разменят в картички за Свети Валентин, т.нар.валентинки.

 

В нашето съвремие като други характерни подаръци за Свети Валентин са се наложили шоколадовите бонбони и бижутата. Предпочитаната форма на подарък за Свети Валентин е тази на един от символите на празника – сърцето, а предпочитаният цвят е червеният. Цветя за любимата за Св Валетнин – разбира се! Независимо от подаръците, най-личното и съкровено в този празник си остава пожеланието.

 

За да бъде вашето романтично послание истински вълнуващо ви предлагаме да го поднесете в дизайнерска, ръчно изработена картичка за Свети Валентин.

 

Тези картички са различни от многотиражните, масово произвеждани  картички за Св Валентин. Те са направени с внимание, старание и много любов. Подарявайки една от тях на любимия си човек вие му показвате, че той е специален за вас.

Бъдете необикновени!

«1»

Продукти

Цена: 6.90лв.
Брой:
«1» Страница 1 от 1